fbpx

Доставка на поръчките

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ЕКОНТ ЗА ПОРЪКИ НАД 70лв. до офис на ЕКОНТ или до офис на СПИДИ

* Артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ или СПИДИ до посочения от Вас адрес или до офис на населеното място от понеделник до събота включително. * Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест. В случай на замяна, разходите за връщането са за Ваша сметка.
* Плащането се извършва с наложен платеж при получаване на стоката!
* Доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни, с изключение на населени места, които се обслужват по график.
* Поръчки, направени след 15:30ч се обработват и изпращат на следващия работен ден.
* Цена на доставката до офис на Еконт – 6лв. До офис на Спиди 4лв. Цената на доставката до адрес на получателя е според тарифата на избрания от вас куриер между 6 и 9лв. * Всички поръчки получени петък след 15:30ч, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.
* След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка. Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail.

Връщане на стоки

* По чл. 52 ал. 1 и 2 от ЗЗП потребителите, пазарували от Онлайн магазин SportShoes7.com, имат право да се откажат от закупената стока в рамките на 14-дневен срок от получаването й, без да посочват причини за това. Върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния си вид, неизползвани и с ненарушена цялост на опаковката. При връщане на стоките задължително се връща и касовия бон, който ще намерите в опаковката. В противен случай Търговецът си запазва правото да не уважи искането на потребителя. Разходите по връщането са изцяло за сметка на клиента и се определят по актуалната ценова листа на куриерската фирма, с която се осъществява връщането. Връщанията се осъществяват до адрес гр.Пазарджик ул. „Свети Архангел“ 34 партер. Възстановяване на сумата става чрез наложен платеж.
*Телефон на потребителя : 0899043356